Presidència
Presentación Festival Nómade

Colomer destaca “la singularitat” del nou festival Nómade, que mescla gastronomia, música i experiències

13/09/2022
F. Colomer en la presentación del Festival Nómade
  • El secretari autonòmic de Turisme ha participat en la presentació de la primera edició del festival Nómade Alcusses-Alforins
  • El festival Nómade Alcusses-Alforins se celebrarà del 14 al 16 d’octubre entre els municipis de Moixent, Fontanars dels Alforins i la Font de la Figuera

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en la presentació de la primera edició del festival Nómade Alcusses-Alforins, on ha destacat “la singularitat d’aquest nou festival, que mescla gastronomia, música i experiències”.

La presentació de la primera edició del festival Nómade ha tingut lloc al Centre del Carme de València, i ha comptat amb la presència de la consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, a més del director del Centre del Carme, Jose Luis Pérez Pont; l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz; l’alcalde de Moixent, Guillermo Jorques, i el director del festival Nómade, Carlos Montilla.

Francesc Colomer ha destacat que aquest nou festival “és un nou camí a explorar, ja que s’integra en el paisatge i en la gastronomia local”. En aquest sentit, ha remarcat que Alcusses-Alforins “disposa d’unes coordenades privilegiades, i ara s’hi suma la música com a part d’aquesta fàbrica d’emocions”.

La primera edició de Nómade Alcusses-Alforins se celebrarà del 14 al 16 d’octubre entre els municipis de Moixent, Fontanars dels Alforins i la Font de la Figuera.

Galeria d'imatges