Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències aprova tarifes especials per a les persones majors

14/09/2022
La Ciutat de les Arts i les Ciències aprova tarifes especials per a les persones majors
  • El Consell d’Administració acorda mantindre les tarifes actuals en 2023
  • Les noves tarifes destinades a grups de la tercera edat estaran vigents a partir del 13 d’octubre

La Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix a partir del 13 d’octubre preus especials per a les visites organitzades de grups de la tercera edat procedents de municipis de la Comunitat Valenciana. És una de les mesures aprovades aquesta setmana pel Consell d’Administració de CACSA presidit pel secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. 

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha acordat, a més, mantindre les tarifes actuals de manera que romanguen vigents durant el pròxim exercici. Sobre la tarifa especial per a majors de 65 anys, la poden sol·licitar tots aquells grups de tercera edat i residents en localitats de la Comunitat Valenciana.

Aquest col·lectiu es podrà beneficiar de les mateixes tarifes que s’apliquen als grups de l’Imserso, amb entrades a partir de 4,7 euros. Amb aquests descomptes per a grups, la Ciutat de les Arts i les Ciències vol promoure l’envelliment actiu i facilitar l’accés de les persones majors a l’oferta d’oci i continguts de divulgació cultural que ofereix el complex. 

La reunió ha comptat amb la presència del director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Antonio Torres, i els consellers Emili Sampío Morales, subsecretari de Presidència; Eva Coscollá, subsecretària d’Educació, Cultura i Esport; Cristian Veses, subsecretari de Participació, Cooperació i Qualitat Democràtica; Verónica López, subsecretària d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital; Antonio Bernabé, director de la Fundació Visit València; el degà del Col·legi d’Arquitectes de València, Luis Sendra, i el gerent de la Universitat Politècnica, Juan Vicente Climent.

Convenis amb Ajuntaments 

Entre les actuacions que cal desenvolupar en el marc de la seua responsabilitat social, la Ciutat de les Arts i les Ciències està valorant, a més, la posada en marxa en breu de convenis amb ajuntaments de la Comunitat Valenciana per a reforçar la visita al complex de grups de majors i d’escolars en situació vulnerable. En el primer cas, es podran beneficiar de les noves tarifes aprovades per a les persones majors, i en el cas d’escolars de centres situats en barris amb risc d’exclusió social, se’ls aplicarà la gratuïtat en les entrades i l’accés al complex, sempre a través de convenis amb els respectius ajuntaments.

Galeria d'imatges