Presidència

Turisme promociona l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en el torneig Open d’Itàlia de golf

16/09/2022
Estand de la Comunitat Valenciana en el torneo Open de Italia de golf
  • Turisme participa juntament amb l’Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana amb un estand, on mostra l’oferta de golf i la resta de recursos turístics

Turisme Comunitat Valenciana, juntament amb l’Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana, participa en el torneig Open d’Itàlia de golf, que té lloc a Roma fins diumenge que ve 18 de setembre, per a promocionar l’oferta turística i de golf de la Comunitat.

En concret, Turisme participa en aquest torneig juntament amb l’Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana, amb un estand per a mostrar tant l’oferta de golf com la resta de recursos turístics de la Comunitat.

El torneig té lloc en un dels camps més importants d’Itàlia, Marco Simone Golf & Country Club, situat als voltants de Roma, el qual serà també seu de la Ryder Cup en 2023.

El torneig és un dels més importants del calendari de l’European Tour i reparteix una gran bossa de premis per als jugadors, per la qual cosa s’espera una massiva afluència de públic, tant de manera individual com en família.

Itàlia és un mercat molt atractiu per a aquest producte, ja que la proximitat del país, el poder adquisitiu dels jugadors italians i la gran quantitat de connexions aèries que hi ha amb els aeroports de la Comunitat Valenciana fan que esdevinga un important emissor potencial de turistes entusiastes d’aquest esport cap als complexos turístics i els camps de golf. 

El turisme de golf a la Comunitat Valenciana

El producte golf contribueix a la desestacionalització turística de la Comunitat, ja que es tracta d’una activitat que es practica, en gran part, fora de la temporada alta d’estiu. A més, el turista que es desplaça per a practicar aquesta activitat té una despesa superior a la mitjana, per la qual cosa és un dels productes estratègics per a Turisme Comunitat Valenciana. 

Els més de 30 camps de golf de la Comunitat, que signen prestigiosos dissenyadors com Severiano Ballesteros, Javier Arana, Jack Nicklaus o Robert Trent Jones Sr., són triats cada any per milers d’aficionats per la qualitat dels dissenys, les instal·lacions i el manteniment.

Galeria d'imatges