Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Transport públic

La Generalitat ofereix aquest dijous transport gratuït en Metrovalencia, TRAM d’Alacant, TRAM de Castelló i MetroBus amb motiu del Dia sense Cotxe

21/09/2022
Dia sense Cotxe
  • Els transports autonòmics realitzaran desplaçaments sense cost per a les persones usuàries amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat
  • Aquesta iniciativa tracta de promoure hàbits sostenibles i recordar que el transport públic és un mitjà de desplaçament segur

La Generalitat celebra demà dijous 22 de setembre el Dia sense Cotxe, facilitant l'accés gratuït durant tota la jornada als serveis de Metrovalencia, TRAM d'Alacant, TRAM de Castelló i MetroBus (Autobusos Metropolitans de València).

Aquesta iniciativa forma part de les diverses activitats programades per la Generalitat amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, per a promoure hàbits més sostenibles en el conjunt de la societat i recordar que el transport públic és un mitjà segur.

Accés gratuït

Amb motiu del Dia sense Cotxe i per a facilitar l'accés a les estacions subterrànies, els passos de les línies de validació de Metrovalencia i TRAM d'Alacant estaran oberts, des de l'inici del servei fins que acabe.

En Metrovalencia, les validadores quedaran fora de servei, mentre que les màquines de venda automàtica estaran actives i els viatgers podran adquirir tots els títols en vigor.

A Alacant, totes les validadores, tant les embarcades a les unitats com les de les estacions, estaran fora de servei. Totes les màquines de venda automàtica indicaran la gratuïtat del servei i les persones usuàries podran adquirir els títols en vigor, exceptuant senzills, d'anada i tornada i TAM.

Per a l'accés als autobusos del TRAM de Castelló i de MetroBus tampoc caldrà títol de transport.

Galeria d'imatges