Educació, Cultura i Esport

La Biblioteca Valenciana obri l’Encontre d’Escriptors amb Dolores Redondo el 8 de febrer

28/09/2022
La Biblioteca Valenciana obri l’Encontre d’Escriptors amb Dolores Redondo el 8 de febrer
  • Completen la nòmina d’escriptors d’aquesta edició: Jovi Lozano, Elvira Cambrils, Lola Mascarell, Josep A. Fluixà, Beatriz Giménez de Ory, Gràcia Jiménez, Pablo Auladell, Curro Cañete, Marcos Giralt Torrente i Ben Clark

La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu comptarà amb l’escriptora Dolores Redondo per a inaugurar l’Encontre d’Escriptors de 2023. El pròxim 8 de febrer, al monestir de Sant Miquel dels Reis, l’autora de la trilogia del Batzán i de ‘Todo esto te daré’, guanyadora del Premi Planeta de 2016, departirà amb els seus lectors. 

La resta d’escriptors que passaran pels Encontres de la Biblioteca són: Jovi Lozano (15 de febrer), Elvira Cambrils (22 de febrer), Lola Mascarell (8 de març), Josep A. Fluixà (22 de març), Beatriz Giménez de Ory (29 de març), Gràcia Jiménez (5 d’abril), Pablo Auladell (19 d’abril), Curro Cañete (20 d’abril), Marcos Giralt Torrent (26 d’abril) i Ben Clark (3 de maig). 

Enguany s’introdueix la novetat d’un encontre vespertí per a facilitar l’assistència de públic adult que treballa als matins. Serà amb Curro Cañete, autor de llibres de creixement personal com ‘Una nueva felicidad’. A més, en aquesta edició s’ha optat per tancar el cicle amb poesia i l’autor Ben Clark. 

Els encontres amb escriptors estan dirigits a alumnes de Primària, Secundària i cicles formatius de FP, Batxillerat, escoles d’adults, associacions culturals i clubs de lectura. Els grups interessats poden sol·licitar la participació fins al pròxim 31 d’octubre en la web de la Biblioteca Valenciana en l'enllaç bv.gva.es.

La llista d’autors, juntament amb una recomanació de lectures, s’ofereix als centres escolars perquè puguen treballar durant el curs el text i així culminar amb una conversació entre l’autor i els seus lectors.  

A títol personal també es pot assistir a les trobades sense que calga una reserva prèvia. Els Encontres són gratuïts i van precedits d’una visita guiada opcional al monestir de Sant Miquel dels Reis. 

La programació de l’activitat es duu a terme en col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i Edicions Bromera, i forma part del Pla valencià per al llibre i la lectura de la Generalitat.

Galeria d'imatges