Presidència
Promoció turística

Turisme vol reforçar la relació amb el mercat hongarés amb la visita de 42 agents especialitzats a la Comunitat

28/09/2022
Fam Trip operadores turísticos de Hungría
  • Turisme organitza un fam trip per a mostrar l'oferta turística de la Comunitat a agents de turoperació i mitjans de comunicació d'Hongria
  • El mercat hongarés disposa d'una bona connectivitat amb la Comunitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana col·labora en l'organització d'un viatge de familiarització, fam trip, per a un grup d'agents de viatge hongaresos amb l'objectiu de donar a conéixer l'oferta turística de les tres províncies.

Aquesta acció promocional està organitzada per l'Oficina Espanyola de Turisme a Viena, en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana, Castelló, València Turisme, Visit València, Costa Blanca, Benidorm i Alacant City & Beach.

D'aquesta manera, un grup format per un total de 42 persones recorre tota la Comunitat Valenciana des d'aquest dimecres i fins al pròxim 4 d'octubre, per a conéixer el destí in situ i poder ampliar la seua oferta en la Comunitat.

En concret, participen en aquest fam trip un total de 26 agents de turoperació de 17 agències diferents, a més d'11 reporters de 10 mitjans de comunicació hongaresos i 3 representants de la companyia aèria Wizz Air, la qual manté connexions aèries entre Budapest i els aeroports de Castelló i Alacant.

El programa que s'ha confeccionat per a la visita dels agents recorre tota la Comunitat Valenciana de nord a sud, amb l'objectiu de poder mostrar l'àmplia oferta turística i gastronòmica.

Així, durant aquest dimecres i dijous, el grup recorre la província de Castelló, on visitaran, entre altres destins, Peníscola, Alcossebre, Orpesa i Benicàssim.

A més, el grup visitarà divendres que ve, 30 de setembre, la ciutat de València, on se celebrarà un workshop amb el sector turístic de la ciutat al restaurant El Camarote, a la Marina de València, i en el qual seran rebuts pel secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

El programa que s'ha preparat també té previst per a dissabte, visitar diversos destins de la província de València com Cullera i Gandia, mentre que diumenge i dilluns el grup recorrerà la província d'Alacant, on visitarà, entre altres destins, Dénia, Altea i Benidorm.

El mercat hongarés és un mercat turísticament molt interessant, ja que les tres capitals de província de la Comunitat Valenciana estan connectades amb vols directes amb Budapest per mitjà de les companyies Wizz Air i Ryanair.

Galeria d'imatges