Presidència

La versió itinerant de ‘Mart. La conquesta d’un somni’ arriba a Logronyo

04/10/2022
La versió itinerant de ‘Mart. La conquesta d’un somni’ arriba a Logronyo
  • Aquesta adaptació de la mostra que es pot veure al Museu de les Ciències ja s'ha exposat a Sevilla i Valladolid 

L'exposició Mart. La conquesta d'un somni s'ha inaugurat hui a la Casa de les Ciències de l'Ajuntament de Logronyo, on es podrà visitar fins al 30 de gener de 2023.  Coproduïda per la Fundació Telefónica i la Ciutat de les Arts i les Ciències, la mostra, que es va poder veure amb anterioritat a l'Espai Fundació Telefónica de Madrid i, actualment, es troba exposada a la Ciutat de les Arts i les Ciències, arriba en una versió itinerant a Logronyo. 

En la inauguració, que ha tingut lloc aquest matí, han participat la directora de continguts de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Miriam Atienza, i la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Logronyo, Carmen Urquía.

L'exposició Mart. La conquesta d'un somni ofereix una visió de totes les perspectives d'aquest planeta, tant des del punt de vista científic com cultural i històric. La primera seu que va acollir aquesta mateixa adaptació va ser el Museu Casa de la Ciència de Sevilla (CSIC).

Posteriorment, la mostra va viatjar a Valladolid, concretament al Museu de la Ciència (Fundació Municipal de Cultura de l'Ajuntament de Valladolid), on es va poder visitar fins a l'11 de setembre de 2022.

Galeria d'imatges