Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Transport públic

La Generalitat reforçarà el servei nocturn de Metrovalencia el dissabte 8 després de concloure l’espectacle pirotècnic

06/10/2022
Viatgers a Tarongers
  • Metros i tramvies addicionals facilitaran la tornada des del castell de focs artificials amb motiu del Dia de la Comunitat que es dispara en Tarongers
  • Es recomana consultar els horaris en el web de Metrovalencia, el telèfon gratuït 900 46 10 46, les xarxes socials i l'app oficial

La Generalitat reforçarà el servei nocturn d'A la Lluna de Metrovalencia dissabte que ve, 8 d'octubre, després que concloga l'esdeveniment pirotècnic organitzat a València amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre, que enguany es dispara a l'aparcament del campus de Tarongers a les 23 hores.

Metrovalencia oferirà trens i tramvies addicionals en la franja horària següent a la finalització del castell de focs artificials per a facilitar la tornada a les llars de les persones usuàries.

A causa de la nova ubicació del castell, el servei del tramvia es tallarà a les 22.40 hores a la parada de Vicente Zaragozá, en sentit cap a la platja, i a La Cadena, en sentit Vicente Andrés Estellés. Després de l'esdeveniment pirotècnic, cap a les 23.20 hores, es restablirà la circulació des de les dues parades cap a les respectives direccions.

Tots aquells usuaris que vulguen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d'Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia i es pot consultar en les xarxes socials @metrovalencia i <facebook/metrovalencia.fgv>, així com en l'app oficial de Metrovalencia.

Galeria d'imatges