Vicepresidència i Igualtat i Polítiques Inclusives
Imatge IVASS

L’IVASS renova la seua imatge de marca i la denominació amb un logotip més modern i d’acord amb la filosofia de l’Institut

06/10/2022
L’IVASS renova la seua imatge de marca i la denominació amb un logotip més modern i d’acord amb la filosofia de l’Institut
  • Aitana Mas presenta la nova marca de l'Institut Valencià de Serveis Socials (IVASS)
  • En l'actualitat, l'IVASS compta amb prop de 5.300 persones usuàries i quasi 4.000 persones tutelades en tota la Comunitat Valenciana

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas, ha presentat la nova imatge de l'Institut Valencià de Serveis Socials (IVASS), que canvia també de denominació, amb un logotip “més modern i d'acord amb la filosofia de l'Institut”.

La presentació de la nova marca ha reunit professionals, persones usuàries de l'IVASS i entitats del sector, en un acte en el qual s'ha donat a conéixer el logotip que a partir d'ara serà la imatge de l'Institut. 

En la seua intervenció, la vicepresidenta ha destacat que la nova imatge “reflecteix l'aposta realitzada per la Conselleria d'Igualtat per un model de serveis socials centrat en les persones, que busca assolir la major inclusió possible dels usuaris i les usuàries i consolidar una xarxa pública de centres, de llarg a llarg del territori valencià, accessible a totes les persones que necessiten alguna classe de recurs”. 

Aitana Mas ha assenyalat que l'IVASS disposa en aquests moments de 36 recursos de gestió directa de diverses tipologies per a atendre persones amb diversitat funcional intel·lectual, malaltia mental, persones majors i xiquets i xiquetes de 0 a 6 anys. 

En total, ha destacat la vicepresidenta, l'IVASS atén “5.300 persones usuàries i prop de 4.000 persones tutelades en tota la Comunitat Valenciana”, una xifra que s'anirà incrementant en estar previst un augment de la xarxa, “a un màxim de 60 centres” amb les futures obertures i reversions. 

L'IVASS compta també amb un servei de cerca d'ocupació i diverses eines d'oci inclusiu, amb estades vacacionals que enguany han gaudit un total de 670 persones. 

Nova imatge

Per la seua banda, el director general de l'IVASS, Ramón Orozco, ha explicat la necessitat d'una imatge renovada i un canvi de nom pel fet que l'anterior nomenclatura, Institut Valencià d'Atenció Social Sanitària, ja no s'ajusta amb exactitud a les competències de l'IVASS, “que superen ja aquesta atenció social per a actuar directament en matèries de serveis socials”. 

“Volem tindre una presència social cada vegada més gran, compartir la nostra existència i el nostre esforç amb tota la societat valenciana”, ha assenyalat Orozco, que ha destacat també “la il·lusió de totes les persones a les quals atenem, tant a través de l'Institut com de les empreses del sector”. 

“El nostre objectiu continua sent la inclusió i l'autonomia de les nostres persones usuàries”, ha indicat el màxim responsable de l'IVASS. 

L'acte de la presentació de la nova marca ha comptat també amb la participació d'Ana Belén, una usuària de 42 anys que resideix en un habitatge tutelat a València, la relació de la qual amb l'IVASS va començar quan tenia només 18 anys. Des de llavors, ha passat per diverses residències i habitatges, ha realitzat cursos i ha trobat treball en diversos centres de l'entitat.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaraciones de la vicepresidenta y consellera de Igualdad y Políticas Inclusivas, Aitana Mas