Presidència
Presentació ‘Gastrovegabaja’

Herick Campos destaca el suport de Turisme a projectes com ‘Gastrovegabaja’, que contribueixen a impulsar la sostenibilitat, la qualitat i l’hospitalitat

06/10/2022
  • El director general de Turisme ha participat en la presentació de la 7a edició del Festival Gastronòmic i Cultural Gastrovegabaja, que tindrà lloc els pròxims dies 28, 29 i 30 d'octubre

El director general de Turisme, Herick Campos, ha participat en la presentació de la 7a edició del Festival Gastronòmic i Cultural Gastrovegabaja, que tindrà lloc els pròxims dies 28, 29 i 30 d'octubre.

Campos ha destacat el suport de Turisme Comunitat Valenciana a projectes com el festival Gastrovegabaja, perquè contribueixen a impulsar tres de les línies de treball de la Generalitat, la sostenibilitat, la qualitat i l'hospitalitat. 

El director general de Turisme ha explicat que des de Turisme “col·laborem en l'organització d'aquest festival a través del conveni de col·laboració que tenim amb l'associació d'empresaris, per al qual destinem 45.000 euros”, però ha insistit que “el suport de Turisme a la gastronomia del Baix Segura va més enllà d'aquest conveni”.

Per això, ha assenyalat que, a més de col·laborar en la posada en marxa d'aquest festival, “treballem de manera conjunta en la implementació de la gastronomia de la comarca a través de la nostra marca l’Exquisit Mediterrani”, i també ha remarcat el treball que es du a terme de manera conjunta “en matèria formativa i de qualificació professional”.

Campos també ha reconegut el treball important dels hostalers per a “fomentar el treball de productes de quilòmetre zero, a més de contribuir al manteniment de la cultura a través dels plats”, i hi ha afegit que “tot això, sumat amb talent i serveis de qualitat, és l'oferta gastronòmica del Baix Segura”.

Finalment, ha remarcat que “Torrevieja i tota la comarca és una prioritat en matèria turística” i ha reiterat la necessitat de treballar conjuntament Generalitat, Ajuntament i empresaris “per a generar un ecosistema de treball en comú, i que això tinga la seua translació en la qualitat del producte i del servei”.

En la presentació, Campos ha estat acompanyat pel president de l'Associació d'Empreses d'Hostaleria de Torrevieja i Comarca, José Ignacio Pastor, i la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Torrevieja, Rosario Martínez.

Galeria d'imatges