Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències rebaixa un 50 % els passes 'Amics de la Ciutat' i 'Amics de l'Oceanogràfic'

07/10/2022
La Ciutat de les Arts i les Ciències rebaixa un 50 % els passes 'Amics de la Ciutat' i 'Amics de l'Oceanogràfic'
  • Els passes permeten l'accés il·limitat al Museu de les Ciències, l'Hemisfèric i l'Oceanogràfic fins al 31 de desembre de 2022

La Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix des d'aquest mes un 50 % de descompte en el passe Amics de la Ciutat i Amics de l'Oceanogràfic, els quals permeten visitar el complex totes les vegades que es vulga fins al 31 de desembre de 2022.

Les famílies amb xiquets d'entre 4 i 12 anys podran comprar el seu passe Amics de la Ciutat des de 40 euros per persona i gaudir de manera il·limitada de l'oferta del Museu de les Ciències, l'Hemisfèric i l'Oceanogràfic fins al 31 de desembre de 2022.

Pel que fa al passe Amics de l'Oceanogràfic, les famílies amb xiquets d'entre 4 i 12 anys podran comprar el seu passe des de 32,50 + 1 (Fundació Oceanogràfic) euros per persona. Aquest carnet permet repetir la visita a l'aquari de la Ciutat de les Arts i les Ciències sempre que es vulga fins al 31 de desembre de 2022. Amb el passe Amics de l'Oceanogràfic es participa, per mitjà de la donació d'1 €, en projectes d'investigació i conservació de la Fundació Oceanogràfic.

Galeria d'imatges