Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

El Consell acorda el nomenament de M. Auxiliadora Jordá com a directora general de Ciència i Investigació

14/10/2022
  • Substitueix Ángel Carbonell Barrachina en el càrrec

El Ple del Consell ha acordat el nomenament de M. Auxiliadora Jordá Guijarro com a directora general de Ciència i Investigació de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

M. Auxiliadora Jordá és enginyera de Camins i Ports de l'Estat i una de les primeres dones enginyeres que va ingressar en la Direcció General de Carreteres del Ministeri d'Obres Públiques. Compta amb 36 anys d'experiència en la funció pública.

Des de l'any 2007 és professora associada a l'Escola Politècnica Superior d'Alacant, on ha dirigit nombrosos treballs de grau i màster. L'any 2020 es va incorporar a la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital com a subdirectora general del Gabinet Tècnic, càrrec que ha estat ocupant fins ara.

A més, Jordá és membre de la Comissió d'Igualtat, Dona i Enginyeria del Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de la Comunitat Valenciana.

M. Auxiliadora Jordá substitueix Ángel Carbonell Barrachina en el càrrec, que ha sigut director general de Ciència i Investigació des de juny de 2019 fins ara. Cessa en el càrrec per voluntat pròpia i se li agraeixen els serveis prestats.