Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
International Days

Prop de 600 assistents participen en els International Days celebrats per l’Ivace en 2022

22/10/2022
Prop de 600 assistents participen en els International Days celebrats per l’Ivace en 2022
  • Un format que concentra informació, oportunitats i assessorament sobre les àrees geogràfiques on l’Ivace està present
  • Les antenes de la Xarxa Exterior han mantingut 126 reunions amb empreses de la Comunitat
València.

Ivace Internacional ha conclòs la programació dels International Days, un format estrenat en 2022 que concentra informació, oportunitats i assessorament agrupat per àrees geogràfiques, amb gran èxit de participació d'empreses valencianes.

La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que l'objectiu d'aquesta iniciativa és filtrar i proporcionar informació de valor afegit a les empreses valencianes, així com noves oportunitats de negoci.

En moltes ocasions “la quantitat d'informació esdevé desinformació i des de l’Ivace hem concentrat diversos recursos perquè les empreses aprofiten al màxim els dies programats” i tinguen una cita en el seu calendari per a cadascuna de les àrees geogràfiques, ha explicat Parra.

Gràcies a la presència de l’Ivace en diversos mercats, les empreses compten amb informació de valor afegit i assessorament personalitzat, així com accés a noves oportunitats de negoci gràcies al contacte amb empreses importadores que participen, al seu torn, en els International Days.

Els International Days celebrats en 2022 s'han centrat en Àsia el mes de març, Amèrica el mes de maig, Àfrica i Emirats el mes de juny i Europa el mes de setembre passat.

El balanç anual llança dades de participació de 594 assistents en els 28 seminaris web celebrats, així com el desenvolupament de reunions amb 18 empreses importadores per part de 94 empreses valencianes.

Al seu torn, la Xarxa Exterior de l’Ivace, encarregada d'oferir assessorament personalitzat a les empreses a través dels Contacta (reunions virtuals), ha mantingut un total de 126 entrevistes amb empreses valencianes durant el desenvolupament d'aquesta iniciativa.

Quant a la informació sobre mercats, des de la Xarxa Exterior s'han elaborat 116 notes de mercat amb informació actualitzada tant de mercat com de sectors específics.

Galeria d'imatges