Presidència
Turisme

El litoral de la Comunitat Valenciana compta amb una previsió d'ocupació turística superior al 75 % per al pont de Tots Sants

28/10/2022
  • L'interior de la Comunitat Valenciana preveu una ocupació superior al 77 % per a aquests dies
  • Colomer ha avançat les dades de previsió d'ocupació hotelera elaborades per Turisme per al pont de Tots Sants

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que els hotels del litoral de la Comunitat Valenciana compten amb unes previsions superiors al 75 % per al pont de Tots Sants.

Colomer ha avançat els resultats de l'enquesta duta a terme per Turisme Comunitat Valenciana a una mostra representativa d'hotels, tant del litoral com de l'interior de la Comunitat Valenciana per a les nits del 29, 30 i 31 d'octubre (dissabte, diumenge i dilluns).

D'aquesta manera, segons el sondeig, la Comunitat Valenciana compta, ara per ara, amb unes reserves confirmades estimades en un 75,7 % als hotels del litoral, una xifra que suposa 3,5 punts percentuals més que l'any anterior.

El percentatge de reserves més alt en el litoral el registra la ciutat de València, amb una estimació del 80,5 %. Així mateix, l'enquesta mostra que Benidorm compta amb unes reserves del 80 % per a aquest pont.

L'ocupació prevista en el litoral de la província de València supera el 59,5 %. D'altra banda, el litoral de Castelló compta amb una previsió d'ocupació per a les nits del 29 al 31 del 75,4 %, i el litoral alacantí, sense incloure Benidorm, té una previsió del 70,6 %.

Respecte a l'interior, les previsions de Turisme per al pont de Tots Sants indiquen que els hotels de l'interior de la Comunitat Valenciana estimen una ocupació del 77,4 %, de manera que es mantenen en el mateix percentatge d'ocupació que el que es va preveure per a aquest pont en 2021.

Els hotels de l'interior de la província de Castelló tenen unes expectatives d'ocupació sobre reserves confirmades del 86,6 %. A l'interior de la província de València, les reserves dels hotels estan en un 72,6 % per a aquest pont, mentre que els hotels de l'interior d'Alacant tenen reservat per a aquests dies un 69,8 %.

Colomer ha valorat les dades d'aquest sondeig, "ja que posen de manifest que la destinació Comunitat Valenciana continua comptant amb una demanda consolidada i fidelitzada" i ha afegit que "hem de continuar treballant per a mostrar la nostra àmplia oferta turística i per a avançar en la lluita contra l'estacionalitat".