Vicepresidència i Igualtat i Polítiques Inclusives

El Consell aprova el nomenament de Francisco José Candela com a secretari autonòmic d’Emergència Climàtica

28/10/2022
  • Així mateix, nomena Juan Vicente Santos sotssecretari de la Conselleria d'Agricultura
  • També acorda el nomenament d'Andrea Sancho com a directora general del Secretariat i de la Portaveu del Consell 

El Ple del Consell ha acordat el nomenament de Francisco José Candela com a secretari autonòmic d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica i de Juan Vicente Santos com a sotssecretari de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Substitueixen en el càrrec a Paula Tuzón i Alfonso Puncel, respectivament, als qui el Consell reconeix i agraeix els serveis prestats.

Candela ha sigut, fins ara, vicegerent de l'EPSAR. És graduada social i llicenciada en Ciències del Treball per la Universitat d'Alacant (UA). Compta amb una àmplia trajectòria professional, tant en l'Administració pública com en l'empresa privada.

Per la seua banda, Juan Vicente Santos és llicenciat en Dret per la Universitat de València (UV), amb perfeccionament per a l'Advocacia. Disposa d'una dilatada formació i experiència en dret i direcció pública. Fins ara ocupava el càrrec de director general del Secretariat i de la Portaveu del Consell de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Així mateix, el Consell ha acordat el nomenament d'Andrea Sancho com a directora general del Secretariat i de la Portaveu del Consell de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, en substitució de Juan Vicente Santos. 

Sancho és llicenciada en Dret i en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat de València (UV). Entre la seua formació, destaca el màster en Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania. Fins ara formava part de l'equip de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives com a assessora.