Presidència

L'Hemisfèric acull la III edició del certamen CLEC Fashion Festival

28/10/2022
L'Hemisfèric acull la III edició del certamen CLEC Fashion Festival
  • La cita compta amb la presència de noms importants de la moda nacional, com Agatha Ruiz de la Prada, Dolores Cortés, Oscarleon, Visori i Miquel Suay, entre altres

L'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències acull el 28 i 29 d'octubre la III edició del CLEC Fashion Festival, l'esdeveniment de moda més dinàmic i innovador del panorama nacional. Entre les novetats, destaca l'aposta per accions com un museu virtual interactiu, votacions dels millors dissenys per mitjà de la tecnologia Blockchain i experiències de realitat augmentada dins de l'Hemisfèric.

CLEC celebra la tercera edició, aquesta vegada amb el lema #ClecLovePink, que s'inspira en el moviment pop americà, en la Pink Factory, l'etapa creativa en la qual Warhol modificava obres i retrats de personatges coneguts aplicant-los matisos de color rosa per a feminitzar-los, jugar a l'ambigüitat i restar seriositat a aquestes figures. És per això que el festival es vist de rosa amb motiu de la Pink Factory d'Andy Warhol.

Per a celebrar-ho, els i les visitants viuran una experiència de realitat augmentada visualitzant la Pink Factory mentre gaudeixen de les desfilades en l'Hemisfèric. A més, el CLEC permet als assistents votar pels tres dissenys TOP del certamen, els quals es convertiran en weareables (roba virtual) per a poder lluir-los en el Metavers.

Es tracta de l'únic festival d'aquest tipus que acull altres vessants creatius (música, art, fotografia, videoart, cooking, etc.) des de la perspectiva de la sostenibilitat, oferint una experiència en moda 360 graus, en la qual els protagonistes són els artistes emergents i novells, parant molta atenció als sostenibles. 

A més de les desfilades d'Agatha Ruiz de la Prada, Dolores Cortés, Oscarleon o Visori o Miquel Suay, per aquesta passarel·la desfilaran les creacions de joves talents, entre altres, Dief Studio, Modisteta, Valeria Mush i Disruptive/Pattern.

Així mateix, en el Metamuseu, el públic podrà gaudir d'una experiència virtual en què descobrirà els diversos dissenyadors del festival, i serà capaç d'interactuar, parlar i conéixer altres persones que assistisquen a l'esdeveniment, de manera que es generen llaços, amistats i sinergies. 
 

Galeria d'imatges