Presidència
Exploració espacial

El Museu de les Ciències i l'Hemisfèric són els escenaris del pròxim programa ‘Joaquín el Novato’ d'Antena 3

31/10/2022
El Museu de les Ciències i l'Hemisfèric són els escenaris del pròxim programa ‘Joaquín el Novato’ d'Antena 3
  • El convidat és Pedro Duque, que recorre amb el popular futbolista el Simulador Espacial i l'exposició Gravetat Zero del Museu de les Ciències
  • El vestit original d'astronauta de Pedro Duque està exposat en la tercera planta del museu, en la mostra dedicada a l'exploració espacial

La Ciutat de les Arts i les Ciències és l'escenari, aquest pròxim dimecres, del programa Joaquín, el novato, en el qual Pedro Duque ensenyarà al popular futbolista com és la vida dels astronautes mentre recorren els continguts dedicats a l'exploració espacial del complex. 

El rodatge inclou algunes de les localitzacions exteriors més espectaculars del complex, entre les quals destaquen el voladís nord del Museu de les Ciències i l'anell perimetral de l'Hemisfèric, on es va gravar part de l'entrevista.  

En el Museu de les Ciències, Joaquín, de la mà de Pedro Duque, s'anima a pujar al Simulador Espacial, que recrea un viatge a l'Estació Espacial Internacional, i experimenten la sensació del Cub Gravetat Zero,  una instal·lació coberta d'espills en el seu interior, on es projecten imatges reals del cosmos i de la Terra vista des de l'espai. 

El presentador de Joaquín, el novato també s'enfunda un vestit d'astronauta. En el Museu de les Ciències s'exposa el vestit espacial model Sokol, i el recobriment del seient de la nau russa Soyuz TMA, la qual pertany al viatge que Pedro Duque va fer l'octubre de 2003 i en què va desenvolupar la labor d'enginyer de vol i va visitar l'Estació Espacial Internacional durant 10 dies en la Missió Cervantes. 

Galeria d'imatges