Presidència

El quintet de metalls del Centre Instructiu Musical d’Onil actua al Museu de les Ciències

04/11/2022
El quintet de metalls del Centre Instructiu Musical d’Onil actua al Museu de les Ciències
  • El concert gratuït té lloc aquest dissabte 5 de novembre a l'escenari exterior, al passeig nord al costat dels Jardins del Túria, a partir de les 12 hores 

La Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix una nova cita amb la música en directe amb l'actuació inclosa en el programa Les bandes a la Ciutat. El concert, d'accés lliure i gratuït, comença a les 12 hores a l'escenari instal·lat al passeig nord del Museu de les Ciències, al costat dels Jardins del Túria. 

El quintet de metalls del Centre Instructiu Musical d'Onil interpretarà peces clàssiques de Bach (Jesus Bleibet Meine Freude), Mozart (Ave Verum) i Tchaikovsky (Dance of the sugar plum fairy), i el tema musical de la banda sonora de la pel·lícula Por un puñado de dólares, composta per Ennio Morricone, i les cançons All you need is love de The Beatles i Bohemian Rhapsody de Queen. 

El cicle de concerts Les bandes a la Ciutat està organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), i consisteix en actuacions de lliure accés a càrrec de grups musicals de format reduït de les societats musicals federades de la Comunitat Valenciana. 

Galeria d'imatges