Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències participa en la celebració del Dia dels Drets de la Infància i l'Adolescència

18/11/2022
La Ciutat de les Arts i les Ciències participa en la celebració del Dia dels Drets de la Infància i l'Adolescència
  • Dissabte, 19 de novembre, se celebrarà una jornada festiva als Jardins de Vivers organitzada per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i l'Ajuntament de València
  • Durant el matí, es duran a terme diverses sessions del taller SOS Planeta del Museu de les Ciències 

La Ciutat de les Arts i les Ciències participa aquest dissabte, 19 de novembre, en la jornada organitzada per la conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i l'Ajuntament de València per a celebrar el Dia dels Drets de la Infància i l'Adolescència. De 10.30 a 14.30 hores, als Jardins de Vivers, es duran a terme diferents activitats, tallers i actuacions musicals per a commemorar la signatura de la Convenció dels Drets del Xiquet.

El dret triat per la Ciutat de les Arts i les Ciències ha sigut el Dret de xiquets, xiquetes, adolescents i joves del món a un medi ambient saludable, sense risc, net i sostenible. Per això, monitors d'animació científica del Museu de les Ciències oferiran diverses sessions del taller de Ciència a Escena SOS Planeta, amb una selecció d'experiències que contribuiran a sensibilitzar els visitants en el respecte al medi ambient i a conservar-lo.

Galeria d'imatges