Vicepresidència Segona i Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica

El Consell autoritza la ratificació del conveni amb la Mancomunitat de la Costera-Canal per a l’obertura de l’oficina Xaloc

16/12/2022
  • La legalització de l'acord produeix l'adequació dels imports establits anteriorment en el conveni tipus
  • S'assigna una quantia total màxima definitiva de 483.928,29 euros destinada a l'oficina Xaloc de la Mancomunitat de la Costera-Canal  

El Consell ha autoritzat la ratificació del conveni tipus de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica amb la Mancomunitat la Costera-Canal aprovat el mes de novembre passat per a l’obertura i el desenvolupament d’una oficina Xaloc.

La ratificació d’aquest nou conveni singular amb despesa, subscrit el 2 de desembre, ha servit per a poder continuar amb els tràmits pressupostaris que donen cobertura a l’encàrrec de gestió i adequar les quantitats reals.

Anteriorment, el 18 de novembre es va aprovar pel Consell el conveni tipus de col·laboració amb la Mancomunitat de la Costera-Canal per al desenvolupament d’una oficina integrada en la Xarxa Xaloc. En aquest acord signat es va produir un error material en els imports que figuraven en la proposta i no coincidien amb els fiscalitzats, que són els correctes.

Segons el que es disposa en el Decret, 199/2021, del Consell, la subvenció adjudicada a l’oficina Xaloc de la Mancomunitat la Costera-Canal ve a càrrec de l’aplicació pressupostària 14.01.02.431.70.227 i, segons disposa la clàusula segona, es reparteix en tres anualitats que han sigut alterades.

En concret, la quantia total màxima destinada inicialment a la seu va ser de 436.697,92 euros. Amb la ratificació del conveni, l’import global màxim s’ha vist modificat i assoleix els 483.928,29 euros.

L’import definitiu per a aquest any 2022 s’estableix en 28.466,37 euros. S’assigna per als dos anys posteriors, 2023 i 2024, la mateixa quantitat superior a l’aprovada anteriorment, 227.730,96 euros respectivament.

Una vegada subscrit l’acord, es publicarà en el portal de transparència de la Generalitat (www.gvaoberta.gva.es) i en la web de la Mancomunitat la Costera-Canal, a més d’inscriure’s en el Registre de convenis de la Generalitat. Es remetrà una còpia a la direcció general competent en matèria d’administració local.

Aquest conveni de col·laboració entra en vigor en el moment de la signatura i conclou la vigència el 31 de desembre de 2024.