Presidència

El quartet de saxofons de la Societat Musical l'Aurora d'Albatera actua al Museu de les Ciències

16/12/2022
El quartet de saxofons de la Societat Musical l'Aurora d'Albatera actua al Museu de les Ciències
  • El concert gratuït té lloc aquest dissabte 17 de desembre a l’escenari exterior, al passeig nord, al costat dels jardins del Túria, a partir de les 12.00 hores

El quartet de saxofons de la Societat Unió Musical l’Aurora d’Albatera (Alacant) actuarà en directe al costat del Museu de les Ciències aquest dissabte 17 de desembre dins del cicle Les bandes a la Ciutat. El concert, d’accés lliure i gratuït, començarà a les 12.00 hores a l’escenari instal·lat al passeig nord del Museu de les Ciències al costat dels jardins del Túria. El quartet de saxofons de la Societat Unió Musical l’Aurora inclourà en el seu repertori diverses peces nadalenques.

És l’últim concert d’aquest any del cicle Les bandes a la Ciutat, organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV). El programa ha comptat amb les actuacions de la Unió Musical i Cultural d’Altura, el Centre Instructiu Musical Tendetes, l’Ateneu Musical de Rafelguaraf, l’Agrupació Musical les Sitges de Burjassot, la Societat Unió Musical de Catarroja, la societat musical La Primitiva Setabense de Xàtiva, la Societat Unió Musical d’Alberic, el Centre Instructiu Musical d’Onil i la Unió Artisticomusical Sant Francesc de Borja de Gandia.

Galeria d'imatges