Presidència

Els guanyadors i guanyadores del Passaport a l’Espai del Museu de les Ciències visiten el Consorci Espacial Valencià

20/12/2022
Els guanyadors i guanyadores del Passaport a l’Espai del Museu de les Ciències visiten el Consorci Espacial Valencià
  • El centre és referent en tecnologia espacial a escala internacional 

Els guanyadors i guanyadores de la huitena edició del Passaport a l’Espai —María Teresa F.B., Aránzazu R.C., Amparo R.D. i David S.P.— han gaudit del seu primer premi, que consisteix en entrades dobles per a una visita exclusiva al Consorci Espacial Valencià, que té la seu al campus de la Universitat Politècnica de València (UPV).

El grup ha estat acompanyat pel gerent del centre, David Argiles; el director de Relacions Institucionals i Promoció de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Julio Monreal, i el tècnic del Departament de Divulgació de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Vicente Pelegero.

Durant el recorregut, han conegut aquestes instal·lacions capdavanteres, els projectes que investiguen, els últims avanços en tecnologia espacial i com es va aconseguir que els laboratoris de l’Agència Espacial Europea se situaren a la ciutat de València.

Amb aquesta visita, la Ciutat de les Arts i les Ciències vol ser un pont entre la societat i el Consorci Espacial Valencià per a donar a conéixer la tasca que realitza aquest centre, que és referent a escala internacional en tecnologia espacial.

Galeria d'imatges