Presidència

Francesc Colomer presenta a Benidorm la nova etapa de l’estratègia CreaTurisme

20/12/2022
El secretari autonòmic de Turisme durant la seua intervenció en la jornada
  • El termini de presentació de candidatures a la primera edició dels Premis CreaTurisme continua obert fins al pròxim 9 de gener
  • Els premis, que distingiran les millors experiències turístiques publicades en la web ExperiènciesCV, es lliuraran en Fitur 2023

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha inaugurat en Invat·tur (Benidorm) la jornada de presentació de la nova etapa de l’estratègia CreaTurisme, el programa de desenvolupament i impuls del producte turístic altament especialitzat i de base experiencial impulsat per Turisme Comunitat Valenciana.

Una sessió que tanca el cicle de presentacions que durant aquests dies s’han celebrat a la Comunitat Valenciana, per a donar a conéixer els objectius de la nova etapa del programa, que se centren a reforçar la sostenibilitat de la proposta turística i desestacionalitzar la demanda.

Per a fer-ho, CreaTurisme fixa el seu full de ruta a diversificar la tradicional proposta de sol i platja; vertebrar turísticament el territori; diferenciar la destinació Comunitat Valenciana dels competidors; professionalitzar l’oferta turística, especialment pimes i autònoms, i promoure experiències turístiques tangibles i comercialitzables.

Referent a aquest últim objectiu, i per a dur-ho a terme, Turisme CV ha impulsat la primera edició dels Premis CreaTurisme, on es distingiran les millors experiències turístiques publicades en la web d’ExperiènciesCV.

Uns reconeixements que premiaran aquelles experiències més singulars, les més ben adaptades per a assolir una accessibilitat universal i les experiències més alineades amb els ODS de Nacions Unides.

Colomer ha recordat que “el termini de presentació de candidatures a aquests premis està obert fins al pròxim 9 de gener”. A més, ha assenyalat que el lliurament dels guardons es durà a terme en un acte oficial durant la celebració de la fira Fitur 2023.

Més informació: TurismeCV.

Galeria d'imatges