Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

El Consell autoritza una pròrroga de la col·laboració entre Labora i els ajuntaments d’Agost, l’Alcora, l’Alcúdia de Crespins, Algueña i Ayora

23/12/2022
  • Els acords de col·laboració prorrogats afecten els Punt Labora d'aquestes localitats
  • A través d'un Punt Labora es faciliten a les persones usuàries que no disposen d'accés a la xarxa Internet els serveis del portal d'ocupació

El Ple del Consell ha autoritzat la subscripció de les pròrrogues dels convenis de col·laboració entre Labora i els ajuntaments d’Agost, l’Alcora, l’Alcúdia de Crespins, Algueña i Ayora.

Aquests acords tenen la finalitat de continuar duent a terme la prestació conjunta de serveis d’intermediació laboral a través de la instal·lació del servei Punt Labora.

Els convenis de col·laboració es van subscriure amb Labora - Servei Valencià d’Ocupació i Formació el 12 de març de 2019 en el cas de l’Ajuntament d’Agost; el 28 de maig del 2019, en el de l’Ajuntament de l’Alcora; el 23 de maig de 2019, en el de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins; el 20 de maig de 2019, en el de l’Ajuntament d’Algueña, i el 31 de maig de 2019, en el de l’Ajuntament d’Ayora.

La finalitat d’aquesta pròrroga, que entrarà en vigor en el moment de la signatura i s’estendrà per un període de quatre anys, és que des d’aquests Punt Labora es continuen prestant serveis d’intermediació laboral. Aquests serveis es poden oferir així de manera integral i des d’una perspectiva geogràficament més pròxima a les persones usuàries.

Un Punt Labora és una eina instal·lada als centres de Labora dirigida a facilitar a les persones usuàries que no disposen d’accés a la xarxa Internet els serveis que el portal d’ocupació de Labora - Servei Valencià d’Ocupació i Formació ofereix a la ciutadania.