Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Balanç 2022

L'Ivace fomenta la inversió a la Comunitat Valenciana amb la invitació a més de 500 empreses importadores durant 2022

30/12/2022
  • Les missions inverses d'empreses importadores són accions molt valorades per les empreses valencianes 
  • Aquestes missions persegueixen facilitar nous contactes comercials a les empreses sense eixir de la Comunitat Valenciana 

Un total de 525 empreses importadores han visitat la Comunitat Valenciana i conegut l'oferta d'empreses valencianes durant aquest any en les missions inverses organitzades per Ivace Internacional. 

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha explicat que un dels objectius de la labor de suport a la internacionalització empresarial consisteix a facilitar nous contactes comercials a les empreses i afavorir, així, noves oportunitats de negoci. 

“Aquesta és la finalitat de les missions inverses d'empreses importadores organitzades per l'Ivace al llarg de l'any, accions amb les quals facilitem noves oportunitats a les nostres empreses i ens permeten, a més, promocionar i donar a conéixer el potencial del nostre territori”, ha explicat Climent. 

Una missió inversa consisteix en la invitació a empreses amb interés a conéixer i adquirir productes de la Comunitat. Aquesta selecció es fa a través de la Xarxa Exterior de l'Ivace tenint en compte les indicacions dels sectors mateixos traslladades a través de les associacions sectorials o els certàmens, en el cas de participar en alguna fira. 

"A causa dels bons resultats i l'escàs cost per a les empreses valencianes, aquest pla de missions inverses serà reforçada durant l'any 2023”, ha indicat Climent. 

Entre les missions inverses organitzades destaquen les organitzades amb motiu dels certàmens Hàbitat València, Iberflora, Saló del Còmic o Dia Màgic-FIMI, així com les sectorials del químic, joguet o la celebrada amb motiu de la setena edició del Congrés Go Global.