Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

El Consell autoritza una addenda al conveni entre Labora i l'Associació Alanna

30/12/2022
  • El conveni desenvolupa el Programa de formació i inserció per a dones víctimes de violència de gènere o d'explotació sexual
  • La finalitat de l'addenda és establir un període de justificació de despeses superior a l'anualitat

El Ple del Consell ha autoritzat una addenda al conveni de col·laboració entre Labora i l'Associació Alanna per a desenvolupar el Programa de formació i inserció per a dones víctimes de violència de gènere o de tràfic i explotació sexual amb compromís de contractació, finançat per la Unió Europea-Next Generation EU.

L'objectiu d'aquest conveni és l'atenció personalitzada a 57 dones que hi participen a través d'itineraris integrats d'inserció social i laboral, que tinguen en compte tant les necessitats específiques de cada dona com el seu punt de partida, amb la finalitat de millorar-ne l'ocupabilitat i promoure'n la inserció professional en llocs de treball vacants amb els quals s'haja pactat el compromís de contractació corresponent.

Mitjançant l'addenda aprovada s'amplia el període de justificació de despeses corresponents a 2022 fins al 30 de juny de 2023. Cal tindre en compte que el conveni de referència es va signar per les parts el 28 de desembre de 2021.