Presidència
Promoció turística

Turisme promociona l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en la principal fira dels Països Baixos

13/01/2023
Taulell de la Comunitat Valenciana en la fira Vakantiebeurs 2023
  • Vakantiebeurs és el certamen de turisme més important dels Països Baixos i se celebra a Utrecht de l’11 al 15 de gener
  • El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, destaca l’aposta de Turisme per impulsar la consolidació de mercats internacionals 

Turisme Comunitat Valenciana assisteix durant aquesta setmana al principal certamen del sector turístic que se celebra als Països Baixos, la fira Vakantiebeurs, per a promocionar l’àmplia oferta turística de la Comunitat Valenciana.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat “l’aposta de Turisme per la cerca i la consolidació de mercats internacionals, acostant-los la nostra riquesa turística i la nostra diversitat”.

Colomer ha assenyalat que la fira Vakantiebeurs que se celebra a Utrecht “inicia el nostre extens calendari promocional de fires en 2023”, un any en què, després de la pandèmia, “reprenem amb força la nostra participació en certàmens internacionals”. A més, ha recordat que durant 2023 Turisme Comunitat Valenciana té previst desenvolupar “més de 200 actuacions promocionals, entre les quals hi ha la participació en 50 fires i certàmens turístics en deu països diferents”.

Quant a la participació en la fira Vakantiebeurs, el titular de Turisme ha recalcat la importància del mercat neerlandés per a la Comunitat Valenciana, que representa el quart mercat emissor de turisme.

Amb una important xarxa de connexions aèries, el turisme procedent dels Països Baixos és, a més,  clau per a la desestacionalització de l’activitat, per la forta presència que té més enllà de la temporada estival, per tant, és un grup objectiu al qual seduir amb una oferta turística diversa.

La fira Vakantiebeurs se celebra de l’11 al 15 de gener i la Comunitat Valenciana participa en aquesta important fira per a professionals del turisme a través de l’estand de Turespaña amb tres taulells.

Les marques turístiques Benidorm, València Turisme i Visit València estan també representades en els taulells de Turisme Comunitat Valenciana promocionant tota la seua oferta turística en un important mercat emissor per a la Comunitat Valenciana.

En l’estand de la Comunitat Valenciana també estarà present la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana presentant l’àmplia i variada oferta d’establiments que té distribuïts per tota la regió. Països Baixos és tradicionalment un emissor molt important d’aficionats a aquesta mena d’activitat i la Comunitat compta amb càmpings amb infraestructures de la qualitat més alta.

Vakantiebeurs és un certamen tant per a professionals del turisme com per a tota mena de públic. El primer dia de fira va estar dedicat íntegrament a professionals, d’aquesta manera es van poder establir relacions amb el sector turístic de l’emissor neerlandés. La resta de dies, l’esdeveniment està obert a tot el públic, que es pot acostar a l’estand de Turespaña i conéixer més la Comunitat valenciana a través dels seus taulells.

Galeria d'imatges