Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Creixement

L’Aeroport de Castelló certifica el seu millor inici d’any amb 11.336 persones passatgeres al gener

01/02/2023
L’Aeroport de Castelló certifica el seu millor inici d’any amb 11.336 persones passatgeres al gener
  • La directora general d’Aerocas, Blanca Marín, destaca l’evolució ascendent del trànsit comercial i l’aposta per la desestacionalització

L’Aeroport de Castelló ha tancat el mes de gener amb un total d’11.336 persones passatgeres i ha certificat el millor inici d’any en la trajectòria de la infraestructura.

La xifra de persones usuàries és la més elevada registrada en un mes de gener i supera en un 34 % l’anterior millor dada de gener de 2017, en què es van comptabilitzar 8.466 passatgers.

La directora general d’Aerocas, Blanca Marín, ha manifestat que els resultats obtinguts “confirmen l’aposta per la desestacionalització del trànsit comercial i reforcen la previsió que l’aeroport seguirà per la senda del creixement en aquest 2023”.

Blanca Marín ha destacat el treball que es desenvolupa amb les aerolínies per a incrementar l’oferta de vols enguany. En aquest sentit, ha recordat que el pròxim 28 de març entra en funcionament la nova ruta de Porto i el 3 de juny, la de Roma, que  se sumen a les connexions ja existents. D’altra banda, ha insistit en l’ampliació de la ruta de Londres, que aquest estiu disposarà de quatre freqüències setmanals, amb la qual cosa duplicarà la capacitat actual.

Cal recordar que l’Aeroport de Castelló va tancar l’exercici de 2022 amb els millors registres de la seua trajectòria, amb quasi 150.000 persones passatgeres i més de 8.500 moviments d’aeronaus.

En paral·lel al trànsit comercial, l’aeroport treballa en el desenvolupament d’altres activitats en els camps de la indústria aeronàutica i aeroespacial, la logística i la formació, en el marc de l’estratègia de diversificació.

Galeria d'imatges