Presidència

El director general de Turisme assisteix a Orihuela a l’inici de la Volta a la Comunitat Valenciana

01/02/2023
El director general de Turisme assisteix a Orihuela al començament de la Volta a la Comunitat Valenciana
  • Herick Campos destaca el “gran impacte promocional turístic” d’aquesta competició que recorre les tres províncies de la Comunitat Valenciana

El director general de Turisme, Herick Campos, ha assistit a l’eixida de la Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Sabadell 2023 (VCV), que ha començat aquest dimecres des d’Orihuela.

Campos ha destacat la importància de la Volta a la Comunitat Valenciana, que, a més de l’impacte econòmic, també té “gran impacte promocional turístic gràcies a la cobertura informativa d’aquesta competició que recorre les tres províncies”.

Així, ha explicat que amb la retransmissió de les imatges “estem promocionant el nostre clima, les nostres carreteres”, a més de donar a conéixer la destinació “per a la pràctica del cicloturisme”. En aquest sentit, Campos ha explicat que el cicloturisme “ha esdevingut un producte molt important”, perquè, a més, es desenvolupa en temporada baixa i contribueix a la desestacionalització turística.

Per això, Herick Campos ha assenyalat que des de Turisme CV “hem incrementat la col·laboració amb la Volta a la Comunitat enguany”. Així, ha detallat que es destinen 100.000 euros a l’associació Prociclismo, per al desenvolupament d’accions de promoció i difusió de la Comunitat Valenciana en la Volta Ciclista a la Comunitat.

Galeria d'imatges