Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Stone Gallery

Tretze empreses de pedra natural participen en un espai propi en Cevisama amb el suport d’Economia

22/02/2023
Imatge de l'espai Stone Gallery en Cevisama 2020
  • Economia Sostenible sufraga el 75 % del cost de l’espai d’exposició a través de l’Ivace

Tretze empreses de marbre i pedra natural participen de manera agrupada en l’actual edició de Cevisama en un espai específic dissenyat per a aquest sector amb el nom de Stone Gallery, gràcies al suport de la Conselleria d’Economia Sostenible en col·laboració amb el certamen i l’associació Mármol de Alicante.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha explicat que la “Stone Gallery, un espai amb una imatge comuna per a promocionar el sector de la pedra natural, es torna a celebrar en aquesta edició de Cevisama, amb l’objectiu de continuar avançant en la internacionalització i la promoció exterior del sector”.

Les empreses participants disposen d’un espai en forma d’illa, on 13 empreses de pedra natural exposen els seus productes en un estand de 12 m² per empresa, amb una imatge comuna per a tot l’espai i amb els elements necessaris perquè cada empresa expose de manera individual.

Creiem que aquesta imatge conjunta dona una imatge de fortalesa i permet que les empreses es beneficien dels atributs de la marca Comunitat Valenciana.

Una vegada més, i després de conéixer les necessitats del sector compost, la majoria, per petites empreses, “l’Ivace sufraga el 75 % del cost d’exposició per a facilitar al màxim la participació de les empreses”, ha indicat Climent.

L’objectiu d’aquesta acció, en coordinació amb el sector, és que “Espanya competisca a través de Cevisama amb la fira Cersaie (ceràmica) i Verona (pedra natural), ambdues a Itàlia, com a fires de referència mundial”.

Empreses participants

Les firmes participants en la Stone Gallery de l’edició actual de Cevisama són, per ordre alfabètic, Bateig Piedra Natural, SA; Grupo Empresarial José Ruiz Marco; Iberica Marble & Granite Corporation, SL; Ibero Stone and Marbles, SL, i Mármoles Emerex SL.

Mármoles Navarro e Ibarra, SL; Mármoles Serrat, SL; Mármoles Visemar, SL; MarmolSpain, SLU; Natural Stone Products Amorós & Collado, SL; Rocas Aram, SLU; Spanish Marble SLU, i The Select Firm SL completen el grup de les 13 empreses de pedra natural en la Stone Gallery.

Galeria d'imatges