Presidència

Turisme promociona l’oferta de cicloturisme de la Comunitat Valenciana en la clàssica ciclista Milà-San Remo

18/03/2023
  • Turisme disposa de dos taulells en l'eixida i en la meta de la carrera per a mostrar tant l'oferta de cicloturisme com la resta de recursos turístics de la Comunitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana promociona l'oferta de cicloturisme en una de les grans clàssiques del ciclisme mundial, la Milà-San Remo, que se celebra el 18 de març.

L'edició de 2023 de la Classicissima, eixirà d'Abbiategrasso, als afores de Milà, i acabarà en la tradicional línia de meta de Via Roma, en San Remo, després de 294 quilòmetres.

En concret, Turisme CV participa en la Classicissima amb dos taulells, tant en l'eixida de la carrera en Abbiategrasso, com en l'arribada, en San Remo, per a mostrar l'oferta cicloturista de la Comunitat Valenciana i la resta de recursos turístics de la Comunitat.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha remarcat la importància de promocionar-nos "en una de les carreres clàssiques de ciclisme més importants, en la qual se citen molts aficionats a la bicicleta, perquè el nostre objectiu és que ens vegen i ens reconeguen com una destinació per a la pràctica del cicloturisme".

En aquesta línia, ha assenyalat que la carrera és una oportunitat per a "mostrar la nostra oferta turística i totes les possibilitats per a la pràctica del cicloturisme i d'activitats a l'aire lliure". 

El cicloturisme és considerat com un dels productes amb més projecció en aquest moment. L'interés per a impulsar el seu desenvolupament a la Comunitat Valenciana radica en el seu component desestacionalitzador i en la tendència a l'especialització per productes que s'està produint, tant per part de l'oferta com per part de la demanda, i que s'inclou en l'estratègia turística de la Comunitat Valenciana.