Hisenda i Model Econòmic
Teixit empresarial

Arcadi España destaca el paper de les administracions públiques com a “generadores de benestar, ocupació i riquesa”

23/03/2023
Arcadi España destaca el paper de les administracions públiques com a “generadores de benestar, ocupació i riquesa”
  • El conseller d’Hisenda clausura la cinquena trobada del Cercle Empresarial d’Elx i Comarca
  • Apel·la al “diàleg permanent” entre l’Administració autonòmica, l’empresariat i els treballadors

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, ha destacat aquest dijous el paper de les administracions públiques com a “generadores de benestar, ocupació i riquesa”, en un context “marcat en els últims temps pel desconeixement i la incertesa, generats per fets com la pandèmia de COVID o la invasió d’Ucraïna”.

Així, en la seua intervenció en la cinquena trobada del Cercle Empresarial d’Elx i Comarca, el màxim responsable d’Hisenda ha apel·lat al “diàleg permanent” entre l’Administració autonòmica, l’empresariat i els treballadors per a “millorar el dia a dia de tots els valencians i valencianes”.

En aquest sentit, el conseller ha reflexionat sobre “la importància de reduir al màxim la burocràcia” i “transformar-nos en una administració emprenedora, que isca a buscar inversions i no només espere que hi arriben, i que ajude les empreses en les seues peticions i necessitats d’infraestructures, formatives o laborals”.

“Faig meues reivindicacions vostres, com ara l’aigua, el retorn de la Dama d’Elx o la millora de les connexions amb l’aeroport, perquè són de sentit comú, perquè són de justícia”, hi ha afegit Arcadi España, que ha recordat “els dèficits inversors que durant molt de temps ha tingut la província d’Alacant i que des del Consell s’està fent que revertisquen”.

Pel que fa a la formació, Arcadi España ha afirmat que és “essencial” l’FP dual, “la qualificació suficient de treballadors i treballadores”, la formació contínua i “l’adaptació contínua als nous llocs de treball i als nous reptes socials”.

El conseller ha conclòs la seua intervenció amb paraules d’agraïment a les persones que formen part de les empreses integrades en Cedelco, “una entitat compromesa amb el seu territori i amb la garantia del benestar dels seus empleats i empleades”.

Cercle Empresarial d’Elx i Comarca

El Cercle Empresarial d’Elx i Comarca (Cedelco), una agrupació empresarial multisectorial, ha celebrat aquest dijous, com cada any en el mes de març, la seua assemblea general coincidint amb l’aniversari de la seua fundació.

En aquesta ocasió, l’esdeveniment ha comptat amb la participació de l’escriptor i professor Leopoldo Abadía, que ha pronunciat la ponència Empresas sensatas y optimistas en un mundo cambiante.

En aquesta xarrada s’ha fet una exposició de l’actualitat empresarial i s’han analitzat les circumstàncies socials que afecten el teixit empresarial i la productivitat.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats