Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

El Consell prorroga la col·laboració amb l'Ajuntament de Cullera per al manteniment del Punt Labora

24/03/2023
  • A través d'un Punt Labora es facilita a les persones usuàries que no disposen d'accés a Internet els serveis del portal d'ocupació

El Ple del Consell ha autoritzat la subscripció de la pròrroga del conveni de col·laboració entre Labora i l’Ajuntament de Cullera, amb la finalitat de continuar duent a terme la prestació conjunta de serveis d’intermediació laboral a través de la instal·lació del servei Punt Labora.

El conveni té com a objectiu la prestació de serveis d’intermediació laboral, facilitant i agilitzant la realització de tràmits, mitjançant la instal·lació en les dependències municipals de l’ajuntament de Cullera del sistema denominat Punt Labora.

Un Punt Labora és una eina instal·lada als centres de Labora dirigida a facilitar a les persones usuàries que no disposen d’accés a Internet els serveis del portal d’ocupació de Labora - Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

Amb la implantació del servei Punt Labora en les entitats locals es promou la cohesió territorial, disminuint els desequilibris existents i afavorint la igualtat en l’accés de la ciutadania de la Comunitat Valenciana als serveis públics.

L’acord es farà efectiu des de la data de la signatura i la vigència s’estendrà per un període de quatre anys.