Presidència

Quasi 500 estudiants participen en la final del concurs escolar ‘Acció pel clima’ de la Ciutat de les Arts i les Ciències

24/03/2023
Quasi 500 estudiants participen en la final del concurs escolar ‘Acció pel clima’ de la Ciutat de les Arts i les Ciències
  • La presentació dels 47 projectes mediambientals s'ha celebrat al Museu de les Ciències

Quasi 500 estudiants de 19 centres escolars han participat en la final de la 3a edició del concurs Acció pel Clima, mitjançant 47 projectes mediambientals sobre desenvolupament sostenible que hui s'han presentat al Saló Arqueries del Museu de les Ciències. 

El lliurament dels premis s'ha celebrat a l'Auditori Santiago Grisolía en un acte que ha comptat, a més, amb una selecció dels experiments en directe de La ciència a escena.

Els projectes del CEIP 9 d’Octubre d'Alcàsser, del Col·legi Misericòrdia de Vinaròs, del Col·legi CEU San Pablo de Moncada, del Col·legi Santa Ana y San José de la Montaña d'Albal i de l'IES Balears de València, han resultat els guanyadors dels primers premis del certamen. 

En la categoria en línia, els premiats han sigut els equips del Col·legi Hermes de València, del Col·legi Misericòrdia de Vinaròs, del Col·legi CEU San Pablo de Moncada, del Col·legi Engeba de València, i de l'IES de Xixona.  El certamen ha comptat amb la col·laboració de les empreses Global Omnium, Reciclamás i Las Naves. 

Galeria d'imatges