Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

El Consell aprova el cessament de José Vicente Morata Estragués com a conseller de la Societat Valenciana Fira València

31/03/2023
  • A proposta del Consell de Cambres Oficials de Comerç de la Comunitat Valenciana, es nomena, en lloc seu, Alejandro Bermejo Fliquete

El Ple del Consell ha acordat el cessament de José Vicente Morata Estragués com a vocal membre del Consell d’Administració de la Societat Valenciana Fira València, Societat Anònima.

Així mateix, el Consell ha aprovat el nomenament, a proposta del Consell de Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de la Comunitat Valenciana, d’Alejandro Bermejo Fliquete.

Convé recordar que mitjançant el Decret llei 19/2021, de 23 de desembre, el Consell va autoritzar la creació de la Societat Valenciana Fira València, Societat Anònima.

Posteriorment, el 22 de juliol de 2022, el Consell, constituït en Junta General d’Accionistes, va procedir al nomenament de les persones membres del Consell d’Administració, entre les quals, José Vicente Morata Estragués, president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de València, que ara és substituït.

Els estatuts de la Societat Valenciana Fira València, SA, estableixen que els seus òrgans de govern són la Junta General, el Consell d’Administració i la Direcció General, i correspon a la primera el nomenament i la separació de les persones membres del Consell d’Administració.

De conformitat amb el que es disposa en l’article 8.2.a dels estatuts, correspon a la Junta General el nomenament i la separació dels membres del Consell d’Administració.