Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

L’Ivace celebra les Trobades amb la seua xarxa exterior del 25 al 28 d’abril

03/04/2023
L’Ivace celebra les Trobades amb la seua xarxa exterior del 25 al 28 d’abril
  • L’Ivace reprén aquest esdeveniment presencial a València, Alacant i Castelló
  • Les empreses tindran l’oportunitat de reunir-se amb les antenes de la xarxa exterior de manera gratuïta

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ultima l’organització de les Trobades presencials amb la seua xarxa exterior el mes d’abril, segons ha explicat el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, per a acostar la informació i les oportunitats de negoci de diferents mercats a les empreses de la Comunitat Valenciana.

“Com a novetat, enguany aquestes trobades se celebren en les tres províncies, a fi de facilitar al màxim la participació de les empreses de la Comunitat Valenciana”, ha indicat Climent.

Així, l’Ivace organitza les Trobades els dies 25 i 26 d’abril a València, a l’hotel SH Valencia Palace; el dia 27 d’abril, a l’hotel NH Alacant, i el 28 d’abril, a Castelló, a la seu de la Cambra de Comerç de Castelló.

Les empreses ja poden sol·licitar les entrevistes i confeccionar l’agenda personalitzada a través del web de l’Ivace, on poden sol·licitar l’horari que millor s’adapte a les seues necessitats.

En les Trobades es preveu la participació de les antenes de l’Ivace a l’Àfrica Occidental, Alemanya, Algèria, el Brasil, el Canadà, Xile, la Xina, Colòmbia, Emirats, les Filipines, França, l’Índia, el Japó, Mèxic, els EUA (Nova York), els països nòrdics, el Perú, Polònia, el Regne Unit, el sud-est asiàtic i el Vietnam.

Les empreses interessades poden inscriure-s’hi i sol·licitar les cites a través d’aquest enllaç

Galeria d'imatges