Vicepresidència Segona i Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica
Habitatge

La Generalitat licita les obres d’un edifici de 18 habitatges públics sostenibles a València que es destinarà a lloguer assequible

04/04/2023
La Generalitat licita les obres d’un edifici de 18 habitatges públics sostenibles a València que es destinarà a lloguer assequible
  • El pressupost de licitació és de 3.944.685 euros, finançat pels fons europeus Next Generation

  • El termini de presentació d’ofertes finalitza el 5 de maig

     

La Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, mitjançant l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), ha licitat les obres de construcció d’un edifici pilot de 18 habitatges públics sostenibles, situat al carrer Joaquim Ballester, número 17, de València. Uns habitatges que es destinaran a lloguer assequible.

El pressupost de licitació és de 3.944.685 euros (IVA inclòs), finançats pels fons europeus Next Generation. El termini per a la presentació d’ofertes conclou el pròxim 5 de maig, a les 14.00 hores. Es pot obtindre informació de la licitació en el web, en Perfil del Contractant, o en la plataforma de contractació estatal.

El projecte que s’hi desenvoluparà suposa la construcció d’un edifici pilot de nova planta d’habitatge públic sostenible, compost de set altures, amb dues façanes, i disposarà de plaques solars.

L’edifici es destinarà a ús residencial plurifamiliar i està integrat per dos soterranis, amb un total de deu places d’automòbil, tres adaptades, i onze trasters, tres adaptats; de les plantes primera a la setena hi haurà tres habitatges per planta (tres d’aquests, en la primera planta, adaptats).

En la planta baixa desembarquen dues escales, una de plantes de pis i una altra de soterranis, i un ascensor. A més, hi ha cinc sales comunitàries amb particions mòbils, un parell de lavabos adaptats, dues cambres de fem i 18 places d’aparcament de bicicletes.

Pel que respecta a la coberta, s’hi accedirà a través del cassetó contigu a la mitgera que alberga l’escala, l’ascensor i tres cambres per a instal·lacions, i disposarà d’una pèrgola.

Galeria d'imatges