Vicepresidència i Igualtat i Polítiques Inclusives
Pla Convivint

Igualtat i l’Ajuntament de la Font de la Figuera supervisen el nou centre de dia per a persones majors dependents

06/04/2023
Igualtat i l’Ajuntament de la Font de la Figuera supervisen el nou centre de dia per a persones majors dependents
  • El director general de l'IVASS, Ramón Orozco, i l'alcalde del municipi, Vicent Muñoz, han visitat les instal·lacions després de les últimes obres que s'hi han escomés

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i l’Ajuntament de la Font de la Figuera (València) han supervisat el nou centre de persones majors dependents i amb mobilitat reduïda de la localitat, construït a través del pla Convivint d’infraestructures de serveis socials 2021-25.

La construcció d’aquest centre d’atenció diürna, la gestió del qual serà a càrrec de l’Institut Valencià de Serveis Socials (IVASS), ha suposat una inversió de prop d’1,3 milions d’euros, fruit de la col·laboració entre la Generalitat, la Diputació de València i l’Ajuntament del municipi.

El director general de l’IVASS, Ramón Orozco, i l’alcalde del municipi, Vicent Muñoz, han realitzat una inspecció tècnica de l’edifici després de les últimes obres que s’hi han dut a terme, que han consistit en la remodelació de la cuina, i que permetran que òbriga les portes el pròxim mes de maig.

Aquest recurs compta amb un total de 40 places i una plantilla de 23 professionals, personal especialitzat per la classe de servei i el perfil de l’usuari, i suposa un cost anual aproximat de 400.000 euros.

El nou centre de dia de la Font de la Figuera està situat al nucli urbà del municipi i disposa de fàcil accés per a les persones usuàries i els seus familiars. Són unes instal·lacions i uns espais adaptats a les necessitats de les persones majors en situació de dependència i amb mobilitat reduïda.

Galeria d'imatges