Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

La Societat Valenciana d’ITV posa en marxa un telèfon gratuït de cita prèvia per a la inspecció tècnica de vehicles a la Comunitat Valenciana

13/04/2023
La Societat Valenciana d’ITV posa en marxa un telèfon gratuït de cita prèvia per a la inspecció tècnica de vehicles a la Comunitat Valenciana
  • A través del 900 847 847 es pot sol·licitar data i hora per a passar la ITV en qualsevol de les estacions de la Comunitat Valenciana
  • També es pot reservar cita a través de la pàgina web Sitval

La Societat Valenciana d’ITV, Sitval, ha posat en marxa el telèfon gratuït 900 847 847 que permet demanar cita prèvia per al servei públic d’inspecció tècnica de vehicles.

Amb una trucada telefònica, els usuaris i les usuàries de la Comunitat Valenciana poden sol·licitar cita a l’estació d’ITV que més els convinga. El telèfon es troba ja operatiu en horari ininterromput de 8.30 hores a 19.00 hores, de dilluns a divendres.

Així mateix, també es pot concertar cita a través de la pàgina web que permet seleccionar l’estació d’ITV i, després d’omplir un formulari amb dades personals i del vehicle, reservar dia i hora per a realitzar la inspecció, així com modificar-la o anul·lar-la posteriorment.

Sitval és accessible des de qualsevol dispositiu i unifica en una sola eina el servei de cita prèvia per a passar la ITV a la Comunitat Valenciana, un servei públic per a la ciutadania que fins ara estava disponible mitjançant set pàgines web diferents segons el lot al qual pertany cada estació d’ITV.

D’aquesta manera, permet sol·licitar dia i hora a les estacions fixes d’ITV d’Alzira, Catarroja, Gandia, Llíria, Massalfassar, Ontinyent, Riba-roja de Túria, Sagunt, San Antonio de Benagéber, Utiel, València‒Campanar, València ‒ Vara de Quart, Xàtiva, Castelló de la Plana, Vila-real, Vinaròs, Alacant, Alcoi, Benidorm, Elda, Elx, Novelda, Ondara, Orihuela, Pilar de la Horadada, Redován, Torrevieja i Villena.

De la mateixa manera, es pot reservar cita i consultar l’horari de les ITV mòbils i per a vehicles agrícoles.

Galeria d'imatges