Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

El Consell aprova la designació dels nous membres del Consell General de l’Invassat

14/04/2023
  • El Ple del Consell també ha aprovat el cessament i el nomenament de membres del Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana

El Ple del Consell ha aprovat la designació dels membres del Consell General de l’Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball (Invassat).

A proposta dels titulars de les Conselleries amb representació en aquest organisme, el Ple designa com a membres del Consell General de l’Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball els alts càrrecs següents:

- Carmen López Delgado, directora general de Recursos Humans, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.
- Eva Coscollá Grau, sotssecretària de la Conselleria Educació, Cultura i Esport.
- David Alfonso Jarque, director general de Funció Pública, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública.
- Antonio Quintana Martínez, director general d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.
- María Pérez Herrero, secretària autonòmica d’Obres públiques, Transports i Mobilitat Sostenible, de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.
- Elvira Ródenas Sancho, directora general de Treball, Benestar i Seguretat Laboral i directora de l’Invassat, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.
- Silvia Cerdà Alfonso, directora general d’Indústria, Energia i Mines, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Aquest acord deixa sense efecte els nomenaments de vocals del Consell General de l’Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball, designats per Acord de Consell de 13 de novembre de 2015.

Comité Econòmic i Social

El Ple del Consell ha aprovat també el cessament i el nomenament de membres del Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana.

El Consell ha aprovat, concretament, substituir Teresa Luengo Aguilar, i ha nomenat en lloc seu Auxiliadora Borja Albiol, totes dues per part de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) i integrants del Grup II del Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana.