Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

El Consell autoritza contractacions per a reparar els danys per pluges en la Institució Firal Alacantina

14/04/2023
  • La urgència de l’actuació en l’immoble propietat de la Generalitat és deu al fet que els desperfectes afecten l’activitat que s’hi desenvolupa

El Ple del Consell ha autoritzat dues contractacions d’emergència per a realitzar obres al recinte de la Institució Firal Alacantina (IFA).

La finalitat d’aquestes actuacions és reparar els danys ocasionats pels esdeveniments catastròfics derivats de les pluges torrencials de la tardor de 2022 a la província d’Alacant.

La primera contractació és el servei d’elaboració de documentació tècnica i direcció d’obra per a l’actuació d’emergència en el recinte firal, per a reparar els danys produïts a les cobertes i les instal·lacions dels pavellons I i II d’IFA.

Ha sigut necessari actuar amb caràcter d’urgència en l’immoble propietat de la Generalitat per a reparar els desperfectes de la manera més ràpida i eficaç, ja que afecten, i fins i tot poden impedir, l’activitat que s’hi desenvolupa.

D’altra banda, s’ha contractat d’emergència l’empresa de Transformació Agrària SA (Tragsa) per a dur a terme la reparació dels danys anteriorment esmentats.