Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Missió de prospecció de l’Ivace

Catorze empreses emergents valencianes busquen noves oportunitats i inversió en l’ecosistema de Miami

15/04/2023
  • L’Ivace ha organitzat una missió de prospecció a l'ecosistema de Miami amb una agenda de reunions amb contactes locals
  • Les empreses participen, a més, en eMerge Américas, la fira tecnològica més important dels Estats Units

Catorze  empreses emergents valencianes desenvoluparan una agenda de treball a Miami, durant la setmana que ve, amb l’objectiu de conéixer l’ecosistema i buscar noves oportunitats i inversió a través de diverses activitats coordinades per l’Ivace.

Els dies 17 i 18 d’abril se celebra una missió de prospecció amb una agenda de contactes organitzada per l’antena de l’Ivace a Miami, l’objectiu de la qual és que les empreses aprenguen a desenvolupar-se en l’ecosistema per a assolir tant una inversió com una possible implantació en un mercat amb gran potencial, que és porta d’entrada al mercat llatinoamericà.

L’agenda de treball organitzada per l’Ivace a Miami conté reunions amb fonts de captació de talent, empreses proveïdores de serveis i consultores especialitzades en empreses tecnològiques. Així, la delegació visitarà l’Innovation Center Miami Dade, The Venture City i The Lab Miami.

El dimarts 18 d’abril està prevista l’assistència de la delegació a un taller de pitch amb Lorenzo Leo, soci col·lectiu de Rokk3r, així com un esmorzar amb representants de l’ecosistema, on les empreses tindran l’oportunitat de realitzar treball en xarxa.

Així mateix, està prevista una xarrada amb Vanessa Rivero, directora d’Atenció al Client d’Hernández i Asociados, empresa dedicada a facilitar als particulars i les organitzacions que s’establisquen en mercats internacionals. També assistiran a la xarrada informativa We are Firma, amb Felix Comes.

Per a finalitzar l’agenda preparada per l’Ivace, les empreses tindran l’oportunitat d’assistir a una xarrada informativa sobre fons d’inversió amb Eva Marina Ovejero, de Morgan Stanley, així com fer una presentació davant d’inversors i inversores del Club Bernardo de Gálvez i altres inversors privats que han confirmat assistència.

Fira eMerge Américas

Els dies 20 i 21 d’abril, i dins d’aquesta missió de prospecció, les empreses participaran en la fira eMerge Américas, el certamen tecnològic més important dels Estats Units, al pavelló d’Espanya organitzat per ICEX.

El certamen eMerge Américas és un esdeveniment tecnològic que atrau inversors de capital de risc, empreses i innovadors tecnològics internacionals.

Aquest esdeveniment és un ecosistema innovador que transforma Miami en el centre tecnològic d’Amèrica i una convocatòria única per a fomentar la innovació i la inversió a Florida i Llatinoamèrica.

Fira del Moble de Milà

Durant la setmana que ve se celebra, així mateix, el Salone di Mobile 2023, del 18 al 23 d’abril, amb presència d’empreses del moble de la Comunitat Valenciana.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, acompanyat de la directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, visitarà el certamen els dies 19 i 20 d’abril.