Vicepresidència Segona i Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica

El Consell renova el conveni amb la UPV per a la realització de la Càtedra d’Innovació en Habitatge

21/04/2023
  • El propòsit és donar a conéixer noves temàtiques relacionades amb la innovació en matèria d’habitatge
  • El Consell subvenciona aquestes activitats amb una aportació de 30.000 euros per a l’exercici

El Consell ha renovat el conveni de col·laboració entre la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica i la Universitat Politècnica de València (UPV) per a la realització de la Càtedra d’Innovació en Habitatge durant l’exercici 2023.

La Generalitat aporta una subvenció de 30.000 euros per al desenvolupament de la Càtedra.

La finalitat de l’acord és fomentar les activitats d’estudi, docents i de difusió sobre futures estratègies residencials relacionades amb les noves necessitats en matèria d’habitatge, tant d’obra nova com de rehabilitació, enfocades de manera especial a l’habitatge de caràcter social.

La Càtedra durà a terme una activitat d’investigació i formació especialitzada, i de difusió del coneixement a la societat, de temàtiques relacionades amb la innovació en matèria d’arquitectura sostenible, transparència de coneixement i actuacions que responguen a un context d’emergència climàtica, sanitària i residencial.

A més, la realització de seminaris, jornades, conferències, concursos, exposicions, cursos i tallers, i altres activitats de formació i culturals relacionades amb la càtedra, facilitaran la formació especialitzada i el seu coneixement.

Anteriorment, amb data de 16 de gener de 2018, la Generalitat, a través de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, i la Universitat Politècnica de València van subscriure un conveni marc de col·laboració per a la creació de la Càtedra d’Innovació en Habitatge.

L’acord entra en vigor en el moment de la signatura i la vigència serà fins al 31 de desembre de 2023.