Vicepresidència i Igualtat i Polítiques Inclusives

Igualtat convoca 8.259 places per a participar en el programa Termalisme Valencià 2023

22/04/2023
Igualtat convoca 8.259 places per a participar en el programa Termalisme Valencià 2023
  • El cost de les places es finança amb una aportació màxima de 220 euros en temporada alta, i 139,15 euros en temporada baixa  
  • El programa es desenvoluparà fins al 30 de novembre als balnearis de Cofrentes, Requena, Montanejos i la Vilavella 

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha convocat l’oferta de 8.259 places per a participar en el programa Termalisme Valencià d’estades als balnearis de Cofrentes, Requena, Montanejos i la Vilavella de la Comunitat Valenciana.

Tal com ha publicat el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) en l’edició del 14 d’abril passat, el programa es desenvoluparà al llarg de l’any 2023, en períodes de huit dies, amb allotjament, manutenció, tractaments termals i activitats d’animació.  

La Generalitat contribuirà al finançament del cost de les places amb una aportació màxima de 139,15 euros en temporada alta, i 220 euros en temporada baixa, per plaça a cadascuna de les persones beneficiàries del programa.

El termini de presentació de sol·licituds és de sis mesos a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el DOGV, i es podran presentar en els registres de les tres direccions territorials d’Igualtat i Polítiques Inclusives, les oficines PROP o qualsevol oficina de Correus.

Els requisits per a poder accedir al programa són els següents:

- Persones de 65 anys, o més.

- Persones de 60 anys, o més, pensionistes del Sistema de Seguretat Social o de classes passives.

- Persones de 60 anys, o més, amb una diversitat funcional igual o superior al 33 %.

- Podran assistir cònjuges o parelles de fet de les persones sol·licitants, sempre que siguen majors de 50 anys.

- També podran participar en el programa fills i filles de les persones beneficiàries, sempre que tinguen un grau de diversitat funcional igual o superior al 33 %, siga impossible que quede a cura d’altres persones i depenguen dels seus pares per a l’acompliment de la vida diària.

- Les persones beneficiàries hauran d’estar empadronades en qualsevol municipi de la Comunitat Valenciana, necessitar els tractaments termals sol·licitats, poder valdre’s per elles mateixes i no patir trastorns mentals o de conducta.

Els balnearis participants en el programa Termalisme Valencià són el de Cofrentes i Requena (Fuente Podrida), a la província de València, i els de Montanejos i la Vilavella, a la província de Castelló.

El programa es desenvoluparà fins al 30 de novembre de 2023, en períodes de huit dies de duració (set nits), en dues temporades (alta i baixa) en els establiments indicats, i comprendrà: allotjament en habitació doble, manutenció en règim de pensió completa, tractaments termals adequats a les necessitats de cadascuna de les persones beneficiàries durant 6 dies i activitats d’animació sociocultural per a les persones assistents.

Galeria d'imatges