Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Missió inversa dansa

L’Ivace organitza una trobada de companyies de dansa de la Comunitat Valenciana amb representants de festivals internacionals destacats

21/04/2023
  • Es tracta d’una missió inversa organitzada en col·laboració amb l’Associació Valenciana d’Empreses de Dansa
  • Hi participen representants de companyies i festivals procedents de Portugal, França, Croàcia i Malta 

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha organitzat a València una missió inversa de representants de companyies i festivals de dansa internacionals per a propiciar el contacte amb companyies de dansa de la Comunitat Valenciana.

En aquesta ocasió, l’Ivace ha convidat un total de 5 persones entre directors, programadors i representants de festivals internacionals interessats a conéixer l’oferta de la Comunitat Valenciana, en una trobada organitzada en col·laboració amb l’Associació Valenciana d’Empreses de Dansa (AVED) i el Festival Dansa València.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que les persones convidades són figures representatives de centres o festivals destacats, amb capacitat de contractació, i programadors actius de dansa que estan en cerca constant de companyies i artistes emergents.

Concretament, participen en la trobada la directora artística del Festival de Dansa de Malta; la directora de producció i relacions internacionals del Festival Quinzena de Dança d’Almada (Portugal), així com la productora i codirectora de la Companyia de Dansa de Zagreb.

Així mateix, hi estan presents la consellera de programació i de residències artístiques del Mediterranean Danse Center (Croàcia) i el copresident d’Espaces Culturels Villefranchois (França).

Les persones que integren aquesta missió inversa participaran aquest divendres, 21 d’abril, en una ronda de trobades personalitzades amb les companyies de dansa valencianes, una cita exprés que se celebrarà el 21 d’abril en Espai LaGranja (Burjassot), la Casa de la Dansa de la Comunitat Valenciana.