Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

El Consell aprova el nomenament de Juan José Ruiz Martínez com a rector de la Universitat Miguel Hernández d’Elx

28/04/2023
  • Juan José Ruiz renova el seu càrrec com a màxima autoritat acadèmica de la UMH

El Ple del Consell ha aprovat el nomenament de Juan José Ruiz Martínez com a rector de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH) per als pròxims sis anys.

Juan José Ruiz va ser proclamat candidat electe per la Junta Electoral de la Universitat Miguel Hernández, després de les eleccions celebrades els passats 22 i 23 de març, amb la qual cosa seguirà com a màxima autoritat acadèmica de la UMH durant sis anys més.

El catedràtic de Genètica renova així el càrrec que ostenta des de 2019. Entre altres càrrecs, ha sigut director de l’Escola Politècnica Superior d’Orihuela i vicerector d’Infraestructures.

Juan José Ruiz Martínez

Juan José Ruiz, rector de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, és catedràtic de Genètica en el Departament de Biologia Aplicada.

Lidera el grup d’investigació de Biodiversitat Agrícola i Millora Genètica de Varietats, que pretén contribuir a l’estudi i el coneixement de la diversitat genètica en espècies cultivades i espècies silvestres relacionades amb els cultius, així com investigar en la caracterització de la qualitat organolèptica de varietats tradicionals de tomaca, emprant paràmetres i mètodes analítics desenvolupats pel grup.