Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

El Consell aprova un conveni entre Labora i la Universitat de València per a avaluar les polítiques d’incentius a la reducció del temps de treball

05/05/2023
  • Es pretén generar coneixement científic i abordar la incorporació dels ensenyaments al plantejament de futures polítiques públiques
  • El conveni està dotat amb 65.000 euros

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre Labora i la Universitat de València (UV) per a desenvolupar activitats d’investigació orientades a l’anàlisi i l’avaluació integral de les polítiques d’incentius a la reducció del temps de treball, que permeten determinar els impactes eventuals i afavorir-ne la millora contínua en el disseny, i facilitar la presa de decisions basades en l’evidència.

Aquest acord s’ajusta a la normativa en matèria d’ocupació i amb perspectiva per a la consecució de l’objectiu 8 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030.

El conveni, que està dotat amb 65.000 euros, entrarà en vigor en el moment de la signatura i s’estendrà fins al 31 de desembre de 2023.

L’objectiu de l’acord és generar coneixement científic de qualitat sobre la matèria i abordar activitats de difusió de resultats i incorporació dels ensenyaments al plantejament de futures polítiques públiques.

Tot això pretén redundar en benefici del sistema valencià d’ocupació i, en particular, en una millora i un augment de la planificació de les polítiques d’ocupació, tant qualitativament com quantitativament, davant dels reptes actuals.