Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Accés a Internet

La Generalitat amplia el termini per a sol·licitar les ajudes del Bo Digital fins al 31 de juliol

09/05/2023
  • Les ajudes estan dirigides a famílies i col·lectius vulnerables que contracten nous serveis d’internet o incrementen la velocitat dels ja contractats

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana l’ampliació, fins al pròxim 31 de juliol, del termini per a sol·licitar les ajudes de 240 euros a l’any per a facilitar l’accés a Internet a les famílies i els col·lectius vulnerables de la Comunitat Valenciana.

El programa d’ajudes per a l’emissió de bons digitals, que està tramitant la Direcció General per a la Lluita contra la Bretxa Digital, està destinat a finançar la contractació de nous serveis o l’increment de velocitat de serveis d’accés a Internet ja contractats, per a persones o unitats familiars identificades com a vulnerables.

Les persones beneficiàries del bo han de sol·licitar el servei per a l’habitatge habitual on resideixen, estar empadronades en un municipi de la Comunitat Valenciana i, a més, ser persones titulars o beneficiàries de la renda valenciana d’inclusió o de l’ingrés mínim vital.

Les sol·licituds es poden presentar a través de la seu electrònica de la Generalitat en aquest enllaç, o bé, omplint el formulari de sol·licitud i presentant-lo en les oficines d’assistència en matèria de registre, els ajuntaments amb finestreta única, les oficines PROP, les oficines de Correus o el Registre de la Conselleria d’Innovació.

Per a qualsevol dubte o consulta, està disponible el telèfon +34 960 99 25 95 (de 9 a 15 hores) o es pot enviar un correu electrònic a bo_digital@gva.es.