Vicepresidència Segona i Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica
Col·lectius vulnerables

La Vicepresidència Segona signa un conveni amb la Federació Autonòmica d’Associacions Gitanes en matèria d’habitatge

10/05/2023
El vicepresident segon i conseller d’Habitatge i el vicepresident de FAGA subscriuen l’acord
  • El vicepresident segon i conseller d’Habitatge i el vicepresident de la Federació han subscrit l’acord

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, i el vicepresident de la Federació Autonòmica d’Associacions Gitanes de la Comunitat Valenciana (FAGA), Francisco Santiago Camacho, han signat un conveni en matèria d’habitatge, mitjançant el qual la Generalitat aportarà 250.000 euros.

El propòsit és el finançament d’accions que es troben emmarcades en l’Estratègia valenciana per a la igualtat i la inclusió del poble gitano 2018-2023, la primera de les quals és realitzar un diagnòstic de la població gitana en matèria d’habitatge.

L’objectiu és aconseguir erradicar el barraquisme, reduir l’infrahabitatge entre la població gitana i facilitar l’accés de les persones gitanes a un habitatge digne. L’últim dels objectius busca millorar les condicions de vida dels barris i acabar amb la segregació.

L’acord estarà vigent fins al 31 de desembre de 2023. A més, es crearà una comissió de seguiment per al control de l’execució adequada de les activitats derivades del conveni.

Galeria d'imatges