Presidència
Del 23 al 25 de maig

Turisme assisteix a la fira IMEX Frankfurt per a promocionar l’oferta de turisme de negocis de la Comunitat Valenciana

22/05/2023
Turisme assisteix a la fira IMEX Frankfurt per a promocionar l’oferta de turisme de negocis de la Comunitat Valenciana
  • Turisme participa amb un espai diferenciat dins de l’estand de Turespaña que acull els Convention Bureaux i les associacions
  • Estan previstes més de 200 reunions entre el sector MICE Comunitat Valenciana i els assistents a aquest certamen internacional

Turisme Comunitat Valenciana promociona l’oferta de turisme de negocis en la fira IMEX Frankfurt, un certamen especialitzat en l’oferta MICE (meetings, incentives, conferences, and exhibitions), que se celebra del 23 al 25 de maig i és considerada com una de les fires més importants d’Europa d’aquest producte.

IMEX és una de les cites mundials més importants del sector de turisme MICE, on es congreguen els principals proveïdors de la indústria de reunions d’Europa i el món.

Un any més, Turisme Comunitat Valenciana participa en aquesta fira dins de l’estand de Turespaña, que acull els Convention Bureaux, les associacions i les marques turístiques. Les entitats presents en l’estand com a coexpositores disposen d’una agenda de cites i taules assignades per a les més de 200 reunions professionals previstes.

A l’espai de Turisme Comunitat Valenciana assisteixen amb taula de treball: València Oficina de Congressos, Benidorm Oficina de Congressos, Elx Oficina de Congressos, Costa Blanca Tourism Board i Alacant Oficina de Congressos. També hi assisteixen València Turisme, València Premium, València Conference Center, Fira València, Hosbec Business, l’Associació Provincial d’Hotels i Allotjaments Turístics d’Alacant (APHA) i Introducing Castelló.

Al llarg de la celebració d’aquest certamen turístic que té lloc a Alemanya, Turisme Comunitat Valenciana realitzarà una presentació del producte MICE, on es donaran a conéixer les novetats i les experiències que la nostra destinació ofereix per als viatges de negocis i incentius, així com per a la celebració de congressos i conferències.

Per la seua banda, València Oficina de Congressos oferirà diverses presentacions dirigides a grups concrets de possibles compradors, ja establits. A més, en el marc d’IMEX Frankfurt, tindrà lloc un esdeveniment organitzat per l’Oficina Espanyola de Turisme de Frankfurt i la cadena Melià, l’objectiu del qual és ser un fòrum de treball en xarxa per a generar sinergies i contactes.

Un producte clau per a “desestacionalitzar”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que “el turisme MICE permet reforçar la desestacionalització del sector turístic, ja que aquesta classe d’esdeveniments es concentren fora de la temporada alta”, i hi ha afegit que “la Comunitat Valenciana gaudeix d’una posició destacada per a continuar creixent en aquesta activitat”.

Així, ha fet referència a l’oferta de la Comunitat Valenciana que engloba aquest producte, “des d’una equilibrada xarxa de recintes firals, auditoris i palaus de congressos, fins a una gran oferta hotelera i de serveis complementaris, que fan que esdevinga el lloc idoni per a ser seu de congressos i fires d’àmbit nacional i internacional”, ha afirmat.

Galeria d'imatges